Je weet dat je een website nodig hebt om gevonden te kunnen worden, of in ieder geval jouw contactgegevens op kwijt kunt. Maar je weet niet waar je moet beginnen en uitbesteden kost geld, tijd en dan nog moet je er veel zelf aan doen.

Ik leer je in 3 dagdelen hoe je jouw website kunt maken. Dit doen we samen in deze training, dus aan het eind is jouw website klaar en kan deze gepubliceerd worden.

We doen dit in kleine stapjes, aan de hand van een simpele handleiding zodat je ook na de training zelf de aanpassingen kunt blijven doen.

NU OOK IN 1 OCHTEND
Met (t)huiswerkopdrachten vooraf bied ik deze training nu ook aan voor 1 ochtend (ongeveer 4 uur). Door vooraf opdrachten te maken, kan ik je in een dagdeel leren hoe je jouw website maakt, publiceert en later aanpast. Een handleiding hoort ook bij deze training. Bij deze training wordt wat meer thuiswerk gedaan.

Programma

In deze training is er door de kleine groep (minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers) veel individuele aandacht.

We maken jouw basiswebsite in 3 ochtenden gereed en je leert hoe je deze kunt wijzigen en onderhouden. Met de handleiding erbij kun je daarna zelf aan de slag.
In de intensieve training doen we dit in 1 dagdeel van 4 uur met wat meer thuiswerkopdrachten.

Data en locatie

De data stellen we met de deelnemers samen vast aan de hand van de datumprikker. Meld je aan en ik neem contact met je op welke dagen/data voor jou het beste uitkomen.

Locatie voor de training is Amersfoort of Zeist.

Investering

Kosten voor de training van 3 dagdelen van 3,5 uur: € 375,- (ex btw)
Kosten voor de korte training van 1 dagdeel van 4 uur: € 165,- (ex btw)

Aanmelden

Jouw succesvolle bedrijfBouw jouw websiteFacebook adverterenEmailmarketing

Stuur een mail naar karin@eemsupport.nl voor meer informatie of bel naar Karin: 06-29 414 787