Als ondernemer weet je het soms even niet meer, soms op strategisch vlak “hoe kom ik verder met mijn bedrijf, met mijn droom” en soms op praktisch vlak “ik kom niet toe aan social media, de financiën, het plannen van een evenement”.

Hoe fijn zou het dan zijn om samen te sparren én zaken uit handen te kunnen geven zodat je los kunt laten en kunt gaan doen waar jij goed in bent. Dan doe ik waar ik goed in ben, namelijk ondersteuning bieden.

Ook geef ik trainingen op het gebied van het starten of verder uitbouwen van een bedrijf en over email-marketing.

Heel graag maak ik kennis met jou als je mijn brede ervaring en kwaliteiten kunt gebruiken om met jouw bedrijf jouw dromen uit te laten komen.

Aanbod

Van bedrijfscoaching, trainingen tot aan management ondersteuning op diverse gebieden. Kijk hier voor meer informatie

Trainingen

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in email-marketing met behulp van het programma GetResponse. Met enthousiasme en vol energie geef ik (startende) ondernemers training zodat ze deze tool kunnen gebruiken in hun eigen bedrijf. Ook kan ik de werkzaamheden uit handen nemen.

Daarnaast geef ik trainingen aan startende ondernemers die hun eigen bedrijf willen gaan opzetten, waarbij ik help met bepalen van doelgroep, aanbod en de motivatie om hiermee door te gaan. Ook een training voor het bouwen van jouw eigen website en meer inzicht in Social Media is mogelijk.
Meer informatie