Jouw plannen voor 2020?

December is voor mij altijd een maand om terug en vooral vooruit te kijken. Wat heb ik geleerd van afgelopen jaar, wat neem ik mee, en wat laat ik achter.
Waar kreeg ik energie van en smaakte naar meer?
Met deze vragen in gedachte maak ik dan mijn plannen voor het volgende jaar.

Voor mij is het enthousiasmeren en inspireren wat mij blij maakt. Anderen hun droom laten verwezenlijken, of in ieder geval gaan geloven in de slagingskansen. Daar wil ik dus graag meer van in 2020.

Daarnaast help ik graag mee met het bouwen aan succesvolle ondernemingen. Door het gebruik van Social media en e-mailmarketing kom je al een heel eind. Om mezelf daar ook in te verbeteren heb ik de opleiding Social Media gevolgd bij de Beeckestein Business School en volg ik in januari en februari 2020 de Facebook Business Mastery bij Mark Bongers. Daar kijk ik enorm naar uit en vooral om daarna deze kennis en inspiratie weer over te brengen op anderen.

Dit alles bij elkaar heeft voor mij een duidelijker beeld gegeven voor 2020 en daarmee heb ik een aantal trainingen/workshops ingepland.

Kijk op de pagina Trainingen naar het overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *