In deze intensieve 3-daagse training gaan we met elkaar aan de slag om jouw bedrijf succesvoller te maken. Je bent al even bezig, het gaat best lekker, maar je hebt nog niet het gevoel dat je grip hebt op jouw potentiële klanten en vooral hoe je die moet gaan bereiken.

Inhoud:
In deze training gaan we kijken wie jouw ideale klant is en hoe we deze kunnen bereiken. We kijken naar de problemen en pijnpunten van de klant en hoe jij deze mee helpt op te lossen. Jouw toegevoegde waarde. Zo komen we tot een persoonlijke boodschap die je zowel in jouw mondelinge als schriftelijke communicatie kunt gaan gebruiken. Dit geeft houvast en focus.

Daarna gaan we aan jouw online communicatie werken. Hoe zorg je ervoor dat klanten jou weten te vinden, hoe schrijf je goede teksten, het maken van een weggever, automatische mails en ook de inzet van social media in combinatie met jouw website.

Werkvormen en thuisopdrachten
We werken samen aan opdrachten, en je krijgt ook wat huiswerkopdrachten mee. Zoals het (her)schrijven van jouw persoonlijke boodschap, het oefenen op vrienden en bekenden, maar ook nadenken over aanbod en prijsbepaling. Daarnaast het schrijven van teksten voor jouw website, evt de weggever en social media.

Na afloop

Heb je vertrouwen in jouw bedrijf, jouw aanbod en de prijs die je vraagt voor jouw dienst. En werk je met veel plezier en succes aan jouw bedrijf.

Programma

Dag 1: jouw ideale cliënt, de problemen van hem/haar, jouw kernwaarden en het resultaat/de oplossing die jij biedt. Met deze elementen komen we tot een persoonlijke boodschap.

Dag 2: Aanbod, prijsbepaling en het schrijven van content voor website en social media.

Dag 3: Inzet Social Media en website optimalisatie

Data en locatie

Deze training, 3 dagen van 09.30 tot 14.30 uur of van 14.00 tot 19.00 uur vindt plaats in Zeist. De exacte data en tijden worden aan de hand van een datumprikker vastgesteld.

De eerstvolgende training start binnenkort.

Investering

De kosten voor deze training zijn € 497,- excl. btw.

Bonus is een gratis werkboek AVG met daarin naast tips en regels ook voorbeelden van privacyverklaring en toestemmingsverklaring.

Ervaringen

Francine (training Start jouw praktijk/bedrijf):
De training heeft mij heel veel opgeleverd, het heeft rust gebracht. Ik werd gehoord in wat ik wilde gaan doen en hoe ik dit kan vormgeven. Karin hielp mij bij het helder verwoorden van wat ik wel kan vertellen, maar niet kon opschrijven. Vooral doorgaan met deze trainingen!

Pieter (training Start jouw praktijk/bedrijf):
Ik heb veel uit deze training kunnen halen. De worsteling met mijn teksten werd, een beetje onder dwang ;-), door Karin vertaald in een verhaal. Ze geeft vertrouwen en is naast praktisch ook empathisch. Kortom: een aanrader voor iedereen die zijn of haar eigen bedrijf wil gaan starten.


Aanmelden

    Jouw succesvolle bedrijfBouw jouw websiteFacebook adverterenEmailmarketing

    Stuur een mail naar karin@eemsupport.nl voor meer informatie of bel naar Karin: 06-29 414 787