Karin Tielkemeijer

Ruim 25 jaar in loondienst heeft mij een schat aan ervaring opgeleverd op diverse gebieden: als directiesecretaresse, maar ook als projectcoördinator, marketing communicatie medewerker, officemanager en trainer. Ik heb ervaring in zeer diverse branches. Inmiddels ruim 3 jaar zelfstandig ondernemer waarbij ik als support professional en trainer ondersteuning bied aan (startende) ondernemers.

De flexibiliteit van het zelfstandig ondernemen bevalt mij heel goed. Ik kan snel schakelen en heb bijna altijd mijn laptop in de buurt.

Kennis van programma’s

  • Facebook business manager
  • MailChimp
  • GetResponse
  • WordPress
  • Canva
  • e-boekhouden

Privé: getrouwd, 4 kinderen (van 12 tot 20 jaar), veel vrienden, hou van het leven en geniet van iedere dag!

Download hier mijn CV

Leonie (individuele begeleiding):

Karin beschikt over een prettige, doortastende en coachende persoonlijkheid. Ze nodigt uit om jouw verhaal te vertellen en vraagt door op cruciale onderdelen. Ze weet de juiste vragen te stellen en geeft eerlijke feedback. In het proces gaf Karin mij vertrouwen in eigen kunnen. Ik wens iedereen een businesscoach als Karin.

Francine (training Start jouw praktijk/bedrijf):
De training heeft mij heel veel opgeleverd, het heeft rust gebracht. Ik werd gehoord in wat ik wilde gaan doen en hoe ik dit kan vormgeven. Karin hielp mij bij het helder verwoorden van wat ik wel kan vertellen, maar niet kon opschrijven. Vooral doorgaan met deze trainingen!

Pieter (training Start jouw praktijk/bedrijf)

Ik heb veel uit deze training kunnen halen. De worsteling met mijn teksten werd, een beetje onder dwang ;-), door Karin vertaald in een verhaal. Ze geeft vertrouwen en is naast praktisch ook empathisch. Kortom: een aanrader voor iedereen die zijn of haar eigen bedrijf wil gaan starten.