SAMEN ondernemen

Bijna weekend, merk jij het verschil in dagen?

Sinds 2 maanden werk ik volledig thuis, zijn de overleggen via Zoom, Teams, Whatsapp en lijken alle dagen op elkaar. Ik mis het persoonlijke contact, maar voel en zie ook de vele mogelijkheden van online ondernemen.

Ook probeer ik bewust een vrije dag te plannen, zoals gisteren. Heerlijk genoten van het mooie weer en van ons gezin. Dat is voor mij nodig om weer op te laden en ook om nieuwe ideeën te laten ‘rijpen’.

Een van de ideeën is om een community op te richten van ondernemers die hulp nodig hebben met o.a. facebook adverteren en email marketing en graag willen sparren over hun plannen en soms even inspiratie nodig hebben om verder te komen.

In deze groep kunnen vragen worden gesteld die ik, of een van de leden zal beantwoorden, zal ik regelmatig een live training of Q&A verzorgen en geef ik wekelijks tips over het gebruik van diverse programma’s, zoals Canva, om mooie posts mee te maken, GetResponse voor email marketing en webinars, Facebook adverteren, Google ads en waar verder nog vraag naar is.

Daarnaast organiseer ik dan eens per maand een online Zoom-sessie waarin we elkaar kunnen inspireren en motiveren.

Zo kunnen we van elkaar leren, misschien samenwerken (met mij of met andere ondernemers), kunnen we elkaar helpen om jouw bedrijf verder uit te bouwen en ga je jouw kennis vergroten. Zo sta je er niet meer alleen voor!

Kosten voor deelname aan deze groep: € 14,95 per maand, of € 149,50 per jaar (excl. btw).

Lijkt dit je leuk en heb je interesse, stuur mij even een mailtje (karin@eemsupport.nl), dan kom ik snel met een startdatum van “EemSupport – Samen ondernemen”. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *