In deze intensieve 2-daagse training gaan we met elkaar aan de slag om jouw bedrijf vorm te geven. Hierbij kijken naar wie jouw ideale klant is en hoe we deze kunnen bereiken. We kijken naar de problemen en pijnpunten van de klant en hoe jij deze mee helpt op te lossen. Jouw toegevoegde waarde. Zo komen we tot een persoonlijke boodschap die je zowel in jouw mondelingen als in jouw schriftelijke communicatie kunt gebruiken.

In deze training leer ik je ook de grondbeginselen van het bouwen van jouw eigen website.

Werkvormen en thuisopdrachten

We werken samen aan opdrachten, en je krijgt ook wat huiswerkopdrachten mee. Zoals het (her)schrijven van jouw persoonlijke boodschap, het oefenen op vrienden en bekenden, maar ook nadenken over aanbod en prijsbepaling. Daarnaast het schrijven van tekst voor jouw website.

Investering in tijd, naast de bijeenkomsten is ongeveer twee tot drie uur per week.

Aandachtspunten

We gaan aan de gang met opdrachten, mag met pen, maar kan ook direct op jouw laptop. Voor het bouwen van de website neem je jouw eigen laptop mee.

Na afloop

Heb je vertrouwen in jouw bedrijf, jouw aanbod en de prijs die je vraagt voor jouw dienst. En heb je een website met jouw beeldmateriaal en teksten erin

Programma

De eerste dag gaan we vooral aan de slag met jouw ideale cliënt en komen dan samen met jouw kernwaarden tot een persoonlijke boodschap.

In de middag maken we een eerste aanzet voor jouw website.

Je krijgt diverse huiswerkopdrachten mee waarna we op de tweede dag jouw persoonlijke boodschap gaan oefenen en jouw aanbod en prijs bepalen.

In de middag gaan we aan de hand van een handleiding verder met het bouwen van jouw website.

Data en locatie

Deze training, 2 dagen van 09.30 tot 14.30 uur vindt plaats op woensdagen 11 en 25 maart 2020

Locatie is Zeist

Investering

De kosten voor deze training zijn € 275,- excl. btw.

Aanmelden

Start jouw bedrijfBouw jouw websiteSocial Media BasisSocial Media IntensiefEmailmarketing

Stuur een mail naar karin@eemsupport.nl voor meer informatie of bel naar Karin: 06-29 414 787