Bedrijfscoach
Als bedrijfscoach help ik jou de nieuwe of hernieuwde mogelijkheden van jouw bedrijf te zien. Samen kijken we naar de uitwerking en kan ik, indien gewenst, als motivator en ‘stok achter de deur’ dienen. Zo werk je toe naar jouw droom, jouw wens.

Marketing en Communicatie
Als ondernemer kom je soms niet toe aan alles dat ook nog ‘moet’. Denk hierbij aan jouw zichtbaarheid op social media, het versturen van een nieuwsbrief, bijhouden of maken van de website, organiseren van een event van start tot finish en het aantrekken van nieuwe klanten.
Hier kan ik je mee helpen. Voor een vast of variabel aantal uur per week of per maand, of incidenteel voor een project. Er is veel mogelijk om jouw ondernemerschap wat te verlichten zodat je je kunt focussen op wat jij belangrijk en leuk vindt.

(Financiële) Administratie
Ook zoiets wat vaak blijft liggen, de (financiële) administratie.
Ik kan je hiermee ondersteunen, bv het vastleggen van afspraken, maken van duidelijke (digitale) mappenstructuur, bijhouden financiële administratie en maken van financiële rapportages.
Dit is mogelijk voor vast aantal uur per week of per maand, maar ook variabel en incidenteel. Net waar jij behoefte aan hebt.

Neem contact met mij op via karin@eemsupport.nl, telefoon: 06-29 414 787 of vul onderstaand contactformulier even in en ik neem binnen 2 werkdagen contact op.