Bedrijfscoach
Als bedrijfscoach help ik jou de nieuwe of hernieuwde mogelijkheden van jouw bedrijf te zien. Samen kijken we naar de uitwerking en kan ik, indien gewenst, als motivator en ‘stok achter de deur’ dienen. Zo werk je toe naar jouw droom, jouw wens.

Marketing en Communicatie
Als ondernemer kom je soms niet toe aan alles dat ook nog ‘moet’. Denk hierbij aan jouw zichtbaarheid op social media, het versturen van een nieuwsbrief, bijhouden of maken van de website, organiseren van een event van start tot finish en het aantrekken van nieuwe klanten.
Hier kan ik je mee helpen. Voor een vast of variabel aantal uur per week of per maand, of incidenteel voor een project. Er is veel mogelijk om jouw ondernemerschap wat te verlichten zodat je je kunt focussen op wat jij belangrijk en leuk vindt.

Social Media
Je weet dat je berichten moet plaatsen, maar vind er de tijd niet voor. Of je vind het gewoon niet leuk, kan natuurlijk ook.
Voor het plaatsen van posts heb ik een abonnement voor je ontwikkeld,
12 posts per maand voor € 97,- (ex btw). In een startgesprek bepalen we het social media kanaal of kanalen en maken we de contentkalender.

Neem contact met mij op via karin@eemsupport.nl, telefoon: 06-29 414 787 of vul onderstaand contactformulier even in en ik neem binnen 2 werkdagen contact op.