Er zijn zoveel mogelijk om jouw bedrijf op de kaart te zetten.
In de trainingen van EemSupport komen diverse mogelijkheden aan de orde.

In de trainingen voor (her)startende ondernemers die hun eigen bedrijf willen gaan opzetten, gaan we aan de slag met het bepalen van jouw doelgroep, het aanbod en de motivatie om hiermee door te gaan.

Social Media is natuurlijk niet meer weg te denken, maar wat een werk….. zul je denken. In de workshops Social Media zonder stress gaan we samen aan de slag wat jou heel veel tijd en vooral frustratie gaat schelen.

Facebook adverteren lijkt alleen maar weg gelegd voor de ‘handige jongens’ die weten wat ze moeten doen om hun bedrijf te promoten en schijnbaar moeiteloos hun producten weten te verkopen. Jij kunt dit ook leren! Echt waar! In de workshop Facebook adverteren gaan we echt samen aan de slag en heb jij aan het eind jouw advertentieset draaien.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in email-marketing met behulp van het programma GetResponse. Met enthousiasme en vol energie geef ik (startende) ondernemers training zodat ze deze tool kunnen gebruiken in hun eigen bedrijf. Ook kan ik de werkzaamheden uit handen nemen.

En mocht je jouw eigen website willen gaan maken, dan kun je hier ook een training voor volgen, of individuele begeleiding of het aan EemSupport uitbesteden.

Kijk hier voor meer informatie: