Weer naar school?? Ja, echt!

Gisteren was het zover, de start van de opleiding Social Media bij de Beeckestijn Business School.

Best spannend, hoe zal dat zijn, na zoveel jaar weer in de ‘schoolbanken’? Zoveel jaar ouder, zou ik nog wat kunnen onthouden? Houd ik het vol zo’n hele dag vol informatie en opdrachten en mensen en…..  Kortom: ik zag er toch wel een beetje tegenop.

Maar het was leuk! Echt heel interessant, inspirerend, vol energie, vol informatie, leuke mensen, fijne docenten, goede lunch (heel belangrijk) én lekkere koffie! Het was zo’n dag waarin je je afvraagt, waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Lekker de hersenen weer laten kraken, voorzien van nieuwe input…. Zo blij dat ik ben gestart en al zoveel geleerd!

De komende weken zal ik regelmatig een blog schrijven over deze opleiding en de inzichten en tips die ook voor jou interessant kunnen zijn. Zo help ik niet alleen mezelf maar ook heel veel anderen. Daarnaast heb ik besloten om een percentage van mijn omzet te gaan reserveren voor opleidingskosten. Iedere maand, ieder jaar opnieuw. Zo ‘mag’ ik van mezelf ieder jaar iets nieuws gaan leren. En jij? Gun jij jezelf ook de training die je altijd al had willen doen? Ik kan het je aanraden.

Misschien wil je bij mij een training volgen? Kijk even op de trainingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *